Τοποθεσία:
Αθήνα, Ελλάδα
Ημερομηνία:
27 Απριλίου 2015
Περιγραφή:
Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 στο Αμφιθέατρο της Σχολής, πραγματοποίησε , υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με θέμα "Ασφάλεια των Τροφίμων”. Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της "World Health Day 2015 – Food Safety" του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Το Ε.Ι.Υ. συμμετείχε με ομιλία της Α. Τριχοπούλου με θέμα «Η διατροφική πολιτική ως παράγων επένδυσης στην υγεία & την ασφάλεια των τροφίμων καθώς και η συμβολή της στην προαγωγή της υγείας».
Για να δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας Συνεδρίου πατήστε εδώ.
|