28 Σεπτεμβρίου 2015, ΑΘΗΝΑ
Παρουσίαση προγράμματος ΥΔΡΙΑ, της πρώτης μελέτης για την υγεία και τη διατροφή του πληθυσμού στην Ελλάδα

Διατροφικές οδηγίες για ενήλικες στην Ελλάδα

Προτάσεις για τη διατροφή σας

ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


Συνέντευξη του κ.Τριχόπουλου, στη δημοσιογράφο κύρια Χριστίνα Ψυλλή, στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο «Αλήθεια» στους 95.5 FM, στην εκπομπή «Χιώτικοι Ραδιοπαλμοί» την Παρασκευή 21/03/2014, όπου παρουσίασε το πρόγραμμα ΥΔΡΙΑ.
 
Το τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα του προγράμματος "ΥΔΡΙΑ", που προβάλλεται επανειλημμένως από τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας.
 
Συνέντευξη του κ.Τριχόπουλου, στο δημοσιογράφο κ.Καμπίλη, στο ραδιοφωνικό σταθμό 9.84 στις 5/7/2013, όπου παρουσίασε το πρόγραμμα ΥΔΡΙΑ.
 
Παρουσίαση του προγράμματος ΥΔΡΙΑ στην εκπομπή LIFE του ΣΚΑΪ στις 2/7/2013.© 2013 ALL RIGHTS RESERVED

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 28/06/2013
Αυτός ο ιστότοπος έχει παραχθεί για τις ανάγκες του «ΥΔΡΙΑ: πρόγραμμα και στοχευόμενη δράση για την υγεία και τη διατροφή του Ελληνικού πληθυσμού: ανάπτυξη και εφαρμογή μεθοδολογίας και αποτύπωση» και αντιπροσωπεύει τις απόψεις των συντακτών του. Οι απόψεις αυτές δεν έχουν υιοθετηθεί ή εγκριθεί με οποιοδήποτε τρόπο από την Ειδική Υπηρεσία του τομέα Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως θέσεις του Υπουργείου ή της Επιτροπής. Η Ειδική Υπηρεσία δεν εγγυάται την ακρίβεια των στοιχείων που περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστότοπο, ούτε αποδέχεται την ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών αυτών.