|
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ |
|
|
|
|
|
|
CREDITS4HEALTH
Ανθρωποκεντρική προσέγγιση βασιζόμενη σε πίστωση αναγνωριστικών μονάδων (credits) για την υιοθέτηση υγιεινών επιλογών διαβίωσης και ισορροπημένης Μεσογειακής διατροφής στο πλαίσιο κοινωνικής συμμετοχής και καινοτομίας για την προαγωγή της υγείας
|
|
|
|
ΥΔΡΙΑ
Πρόγραμμα και στοχευμένη δράση για την υγεία και διατροφή του Ελληνικού πληθυσμού |
|
|
EPIC CVD
Εξατομικευμένη αξιολόγηση του κινδύνου καρδιαγγειακών νοσημάτων |
|
|
CHANCES
Consortium on Health and Ageing: Network of Cohorts in Europe and
the United States |
|
|
EFSA - DIETARY MONITORING TOOLS
Αξιολόγηση μεθόδων συλλογής δεδομένων για την εκτίμηση διατροφικού κινδύνου |
|
|
EPIC-HEART
Διερευνώντας τον κίνδυνο της στεφανιαίας νόσου |
|
|
EUROFIR-NEXUS
Η πλατφόρμα τροφίμων EuroFIR: Απαρτίωση και αξιοποίηση με στόχο τη
μακροπρόθεσμη συντήρηση της |
|
|
ESCAPE
Επίδραση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην υγεία των ανθρώπων της Ευρώπης |
|
|
BaSeFood
Βιώσιμη αξιοποίηση των βιοενεργών συστατικών των παραδοσιακών τροφίμων της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας |
|
|
EFSA FCD
Updated food composition database for nutrient intake |
|
|
ANEMOS
Expansion & update of existing nutrition
monitoring systems |
|
|
IDAMES
Καινοτομία στις μεθόδους αξιολόγησης σε επιδημιολογικές μελέτες και την Δημόσια Υγεία |
|
|
PANACEA
Φυσική δραστηριότητα, διατροφή, αλκοόλ, διακοπή καπνίσματος, γεύματα εκτός σπιτιου
και παχυσαρκία |
|
|
ENHR II
Έκθεση για την κατάσταση διατροφής και υγείας στην Ευρώπη |
|
|
INTERACT
Έρευνα για την αλληλεπίδραση γονιδίων και τρόπου ζωής στην εμφάνιση του διαβήτη |
|
|
SMES
Investigation of traditional Greek foods and registration of Small and Medium sized Enterprises
(SMEs) producing traditional products |
|
|
EHES
The European Health
Examination Survey |
|