Σεμινάριο για τη Μεσογειακή Διατροφή σε περίοδο κρίσης: Επισιτιστική ασφάλεια και βιωσιμότητα σε ξηρά και θάλασσα στην Ελλάδα
  CHANCES
 

Consortium on Health and Ageing: Network of Cohorts in Europe and the United States
 
 
 

  EPIC
 



Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Συνεργασίας Ιατρικής και Κοινωνίας
 
 
 

  HYDRIA
 

Program and targeted action on the diet and health of the Greek population
 
 
 

  ANEMOS
 

Expansion & update of existing nutrition
monitoring systems
 
 
 

  FOOD COMPOSITION TABLES
 

Πίνακες Συνθέσεως Τροφίμων
 
 
 
Σεμινάριο για τη Μεσογειακή Διατροφή σε περίοδο κρίσης: Επισιτιστική ασφάλεια και βιωσιμότητα σε ξηρά και θάλασσα στην Ελλάδα

Τίτλος
Σεμινάριο για τη Μεσογειακή Διατροφή σε περίοδο κρίσης: Επισιτιστική ασφάλεια και βιωσιμότητα σε ξηρά και θάλασσα στην Ελλάδα

Τοποθεσία
Κτήριο Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης, Αθήνα

Ημερομηνία
20 Ιουνίου, 2019

Περιγραφή
Στις 20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης στην Αθήνα, το καλοκαιρινό σεμινάριο με τίτλο:

Μεσογειακή Διατροφή σε μια εποχή κρίσης: Επισιτιστική ασφάλεια και βιωσιμότητα σε ξηρά και θάλασσα στην Ελλάδα, το οποίο διοργάνωσε ο Paul Greenberg για φοιτητές από το Βορειοανατολικό Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Η Δρ. Κλέα Κατσουγιάννη από την Ιατρική Σχολή Αθηνών, έδωσε διάλεξη με θέμα: «Μεθοδολογίες στο σχεδιασμό μιας σύγχρονης ιατρικής μελέτης», ο Δρ. Απόστολος Αθανασάκης, έδωσε διάλεξη με θέμα: «Μέθοδοι θεραπείας και διατροφή στην αρχαία Ελλάδα» και η Δρ. Αντωνία Τριχοπούλου από το Ίδρυμα Ελληνικής Υγείας, έδωσε διάλεξη με θέμα: «Μεσογειακή Διατροφή και Δημόσια υγεία στη σύγχρονη Ελλάδα", αντίστοιχα.




ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ .|. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ .|. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ .......Copyright 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...........