Περισσότερα από 2000 χρόνια Μεσογειακής Διατροφής: το ταξίδι από τους Αρχαίους Ρωμαίους στην Αναγνώριση της UNESCO το 2010 - Η Πολιτιστική Διάσταση της διατροφής
  CHANCES
 

Consortium on Health and Ageing: Network of Cohorts in Europe and the United States
 
 
 

  EPIC
 



Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Συνεργασίας Ιατρικής και Κοινωνίας
 
 
 

  HYDRIA
 

Program and targeted action on the diet and health of the Greek population
 
 
 

  ANEMOS
 

Expansion & update of existing nutrition
monitoring systems
 
 
 

  FOOD COMPOSITION TABLES
 

Πίνακες Συνθέσεως Τροφίμων
 
 
 
Περισσότερα από 2000 χρόνια Μεσογειακής Διατροφής: το ταξίδι από τους Αρχαίους Ρωμαίους στην Αναγνώριση της UNESCO το 2010 - Η Πολιτιστική Διάσταση της διατροφής

Τίτλος
Περισσότερα από 2000 χρόνια Μεσογειακής Διατροφής: το ταξίδι από τους Αρχαίους Ρωμαίους στην Αναγνώριση της UNESCO το 2010 - Η Πολιτιστική Διάσταση της διατροφής

Τοποθεσία
Ρώμη, Ιταλία

Ημερομηνία
18 Σεπτεμβρίου 2019

Περιγραφή
Στις 18 Σεπτεμβρίου 2019, η Πρόεδρος του ΕΙΥ, Δρ. Α. Τριχοπούλου έδωσε ομιλία με θέμα "Η ιστορία της Μεσογειακής Διατροφής" στο πλαίσιο της εκδήλωσης του FAO με τίτλο "Περισσότερα από 2000 χρόνια Μεσογειακής Διατροφής: ένα ταξίδι από τους Αρχαίους Ρωμαίους στην αναγνώριση της UNESCO το 2010 - Η Πολιτιστική διάσταση της διατροφής" η οποία έλαβε χώρα στη Ρώμη, με σκοπό να μεταδώσει στις νεότερες γενιές την ανεκτίμητη γνώση της προέλευσης, της ιστορίας, της παράδοσης και των τοπίων της Μεσογειακής Διατροφής, όπως και τις αρχές στις οποίες βασίζεται.

Για να δείτε το video πατήστε εδώ

Για να δείτε τo πρόγραμμα πατήστε εδώ




ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ .|. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ .|. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ .......Copyright 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...........